Μάιντς – Φράιμπουργκ 1-1: O Ονισίβο έσωσε τον πόντο στις καθυστερήσεις (hls)

H Φράιμπουργκ προηγήθηκε στην έδρα της Μάιντς για την 25η Αγωνιστική της Bundesliga, όμως οι γηπεδούχοι έσωσαν την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν αμφότερες αήττητες για έκτη σερί αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στην τέταρτη θέση, έναν πόντο μπροστά από τη Λειψία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Αζόρκ και Ίνγκβαρτσεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Σιλντιλιά.

Στο 55′, η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ, όταν σε βαθιά μπαλιά ο κεντρικός αμυντικός Εντιμίλσον δε συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακα Τσέντνερ, ο Ντόαν μπήκε ανάμεσά τους και εκτέλεσε στην άδεια εστία.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς στη συνέχεια και θα μπορούσαν και το 0-2 με τον Γκρίφο.

Όμως στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και την τελευταία φάση του αγώνα, μετά από εκτέλεση πλαγίου οι αμυνόμενοι της Φράιμπουργκ δεν έδιωξαν την μπάλα, ο Αζόρκ κατέβασε για τον Ονισίβο και αυτός από κοντά έγραψε το 1-1, για να γίνει η «χρυσή αλλαγή» της ομάδας του, έχοντας περάσει στο ματς στο β’ ημίχρονο.

Mάιντς (Σβένσον): Τσέντνερ – Ντα Κόστα (67′ Βίντμερ), Χανκ – Όλσεν, Μπελ, Εντιμίλσον (75′ Κορ), Κασί – Μπαρέιρο (68′ Μπαρκόκ), Σταχ – Ίνγκβαρτσεν (60′ Ονισίβο), Αζόρκ, Λι (75′ Βάιπερ).
Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν – Κούμπλερ (85′ Σμιντ), Γκίντερ, Γκούλντε – Σιλντιλιά, Έγκεσταϊν (90+3′ Κάιτελ), Χέφλερ, Γκούντερ – Ντόαν (85′ Βάισχαουπτ), Γκρέγκοριτς (90+3′ Πέτερσεν), Γκρίφο (76′ Χέλερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.