Κολονία – Άιντραχτ 3-0: Με Σκίρι πρωταγωνιστή (hls)

Της έκοψε την φόρα για την 4άδα με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Κολονίας επί της Άιντραχτ Φρανκφρούτης με 3-0, σ’ ένα παιχνίδι που δεν έδειχνε στο πρώτο μέρος πως θα εξελιχθεί έτσι. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έδειξαν να έχουν προβλήματα στην άμυνα και στο πώς θα σταματήσουν τον Κόλο Μουανί και τον Μάριο Γκέτσε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο αστέρες της Άιντραχτ έκαναν ότι ήθελαν κι έφταναν σε σημείο να φτιάξουν τις προϋποθέσεις για ευκαιρία, αλλά πότε ο Σμιτς και πότε ο Χάμπερ έκαναν τάκλιν σωτηρίας για την ομάδας τους.

Στο δεύτερο μέρος όμως όλα άλλαξαν χάρη στον… ύπνο στην άμυνα του Σο, ο οποίος άφησε τον Χάμπερ μόνο του, εκείνος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ομάδας της Φρανκφούρτης κάνοντας το 1-0 για την Κολονία στο 49′.

Οι φιλοξενούμενοι από το γκολ και μετά ήταν σαν να έφυγαν από το γήπεδο, αδυντούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ισοφάρισης, ενώ δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 71ο λεπτό από τον Σκίρι σε αντεπίθεση 3-2 για την Κολονία.

Όλα πήγαιναν στραβά για τους φιλοξενούμενους με κερασάκι στην τούρτα το γκολ του Σκιρι και πάλι που έγραψε το τελικό 3-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.