Σάλκε: Αρνητική απάντηση από Ραούλ

Η Σάλκε προσέγγισε πριν από λίγες ημέρες τον Ραούλ Γκονζάλεθ για να αναλάβει τα ηνία της γερμανικής ομάδας, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της Bundesliga, ωστόσο, απάντησε αρνητικά επιλέγοντας να μείνει στη Β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «βασιλικοί μπλε» αναζητούν ένα πρόσωπο που θα… ταράξει τα νερά και θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση, για να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση, καθώς μετρούν μόλις μία νίκη στις πρώτες 11 αγωνιστικές της Bundesliga (νίκησαν μόνο την Μπόχουμ με 3-1), έχοντας παράλληλα 6 σερί ήττες!

Πρώτο όνομα στη λίστα τους για να διαδεχθεί τον Τόμας Ρέις, ήταν ο Ραούλ, ο οποίος -μετά από μία ολόλαμπρη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης- φόρεσε ως παίκτης τη φανέλα της Σάλκε για μία τριετία προτού αποσυρθεί οριστικά απ’ τα γήπεδα, κατακτώντας μαζί της ένα Κύπελλο Γερμανίας.

Ο παλαίμαχος άσος, ωστόσο -όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ- επέλεξε να μην φύγει απ’ τη Μαδρίτη, όπου έχει πλέον σταθερό ρόλο σε ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ στη Β’ ομάδα των «μερένχες» και «ζυμώνεται» σιγά-σιγά ως προπονητής, προκειμένου να αναλάβει μετά από λίγα χρόνια έναν πολύ πιο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα της «βασίλισσας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.