H Bundesliga αναλύει το φαινόμενο Χάλαντ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει σκοράρει 47 γκολ σε 48 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Σε λιγότερο χρόνο από ότι χρειάζεται για να… φάμε οι περισσότεροι από εμάς, ο Χάλαντ πέτυχε τα τρία πρώτα του γκολ στην Μπουντεσλίγκα, μέσα σε 23 λεπτά στο ντεμπούτο του με την Άουγκσμπουργκ στις 18 Ιανουαρίου 2020. ΄Εκτοτε δεν έχει δείξει καθόλου σημάδια εξασθένησης. Έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε επτά φορές στους τρεις πρώτους αγώνες του, οκτώ στα πέντε πρώτα του ματς και εννέα στα παρθενικά του έξι παιχνίδια.

Σε πέντε εμφανίσεις τη σεζόν 2021/22, ο Χάλαντ «χτύπησε» επτά φορές – τρεις φορές σκόραρε από δύο γκολ – με ένα τέρμα κάθε 64 λεπτά! Ας προσθέσουμε και τις τέσσερις επιπλέον ασίστ, για να φτάσουμε στο εκπληκτικό στοιχείο, να έχει συμμετοχή στα 11 από τα 19 γκολ της Ντόρτμουντ στις αγωνιστικές 1-7, παρά το γεγονός ότι έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.
Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga, τέσσερα πολύ όμορφα video του Νορβηγού επιθετικού, με το ένα από αυτά (το Haaland’s goal-scoring secrets) να δείχνει με γραφήματα όλες τις τεχνικές του αρετές που του επιτρέπουν να ξεχωρίζει και να σκοράρει ακατάπαυστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.