Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ 0-0: Ξανά αήττητοι οι πρωτευουσιάνοι (hls)

Η Ουνιόν συνεχίζει αήττητη την φετινή της πορεία, όμως δεν κατάφερε να νικήσει την Άουγκσμπουργκ που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Ευκαιρίες μοιρασμένες για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, η μεγαλύτερη για την Ουνιόν Βερολίνου στο 11ο λεπτό με το δοκάρι του Γκίσελμαν, ενώ για την Άουγκσμπουργκ η κορυφαία της στιγμή σημειώθηκε στο 31ο λεπτό με την προσπάθεια του Ιάγκο και την εξαιρετική επέμβαση του Λούτε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες όμως έπεσαν πάνω στους τερματοφύλακες που κράτησαν το 0 όποτε χρειάστηκε. Η Ουνιόν παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και την ερχόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Πράγα για να παίξει με την Σλάβια στο Europa League. Η Άουγκσμπουρκ παραμένει χωρίς νίκη και κατόρθωσε να πάρει τον δεύτερο βαθμό της.

Η ομάδα του Φίσερ παρέμεινε αήττητη για 19η συνεχόμενη φορά στο Βερολίνο στην Μπουντεσλίγκα, κυνηγάει το ρεκόρ της Άιντραχτ (παίζει αύριο με Στουτγκάρδη, 16.30) που είναι αήττητη για 21 ματς και πιο μακριά η Μπάγερν Μονάχου (παίζει απόψε στη Λειψία, 19.30 Novasports) με 29 εντός έδρας αγωνιστικές χωρίς ήττα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.