Παλμέιρας: Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Φερέιρα λόγω της βίας

Τα επεισόδια στο Μεξικό ανάμεσα σε οπαδούς της Κερετάρο-Άτλας, έκαναν τον Άμπελ Φερέιρα να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Παλμέιρας λόγω της βίας.

Η Παλμέιρας επικράτησε με 2-0 επί της Γκουαρανί, ωστόσο η νίκη επισκιάστηκε για τον τεχνικό του συλλόγου Άμπελ Φερέιρα από τα σοβαρά επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο Μεξικό.

Το παιχνίδι της Κερετάρο-Άτλας διακόπηκε στο 69ο λεπτό και το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες ντροπής με τους οπαδούς να πιάνονται στα χέρια. Ο Πορτογάλος προπονητής ισχυρίστηκε ότι Αρχές πρέπει να επέμβουν άμεσα αλλιώς θα σκεφτεί προσεκτικά τί θέλει να κάνει για την ασφάλεια της οικογένειας του.

“Είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα. Τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος. Αυτό με ανησυχεί πολύ. Είδα τις εικόνες στο Μεξικό και μου λένε ότι το ίδιο συμβαίνει στη Βραζιλία, θα πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά τι θέλω για την οικογένειά μου, για τον εαυτό μου και για τους παίκτες μου”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Παλμέιρας και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Πολύ σοβαρά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Ο κόσμος πρέπει να βγει μπροστά, οι σύλλογοι και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν. Πόσοι ακόμη άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να πάρουν αποφάσεις οι αρχές; Πρέπει να ασκούν τις θέσεις που έχουν. Πρέπει να δικαιολογήσουν τη θέση τους. Όταν δεν κερδίζω, μου ζητούν να αναλάβω την ευθύνη. Αυτό περιμένω από κάθε άτομο να κάνει, να αναλάβει την ευθύνη. Για το καλό του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, για το καλό όλων μας. Ας μπει η CBF (ομοσπονδία της Βραζιλίας), ας μπουν αυτοί που διοργανώνουν τα κρατικά πρωταθλήματα, το Δημόσιο, αλλά ας ληφθούν μέτρα”, πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.