Κάναντι: “Πάντα ήθελα να δουλέψω στη Γερμανία”

Η Νυρεμβέργη παρουσίασε και επίσημα τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος θα αναλάβει να επαναφέρει άμεσα την ιστορική ομάδα στην Bundesliga.

Ο Αυστριακός τεχνικός που εντυπωσίασε τα προηγούμενα δύο χρόνια ως προπονητής του Ατρόμητου, αναλαμβάνει ένα δύσκολο project, ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να βοηθήσει την 9 φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας να ανέβει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

“Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Πάντα ήθελα να δουλέψω στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ασφαλώς και ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, καθώς η τεράστια ιστορία της αυτό επιτάσσει. 

Το συμβόλαιό που υπογράψαμε είναι για δύο χρόνια. Οι ιδέες μου ταυτίζονται με τις ιδέες του συλλόγου και θέλω να χτίσουμε κάτι καινούριο ώστε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Πρέπει να δω τις δυνατότητες της ομάδας και εν συνεχεία να καθορίσουμε το στιλ παιχνιδιού της”, ήταν τα  λόγια του μεθοδικού προπονητή.

Εν συνεχεία οι Γερμανοί συνάδελφοι θέλησαν να μάθουν το βιογραφικό του και εκείνος απάντησε:

“Ξεκίνησα τη διαδρομή μου από πολύ χαμηλά, από την 6η κατηγορία της Αυστρίας και δούλευα πάντα με σκοπό την ανέλιξή μου. Η επιτυχία σε κάνει να “πεινάς” για επιτυχία και κατάφερε να είμαι εδώ, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο.”

Όσο για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα του είπε “Πρέπει να αμυνόμαστε καλά και να βάλουμε πολλά γκολ, θέλω να παίζουμε δυναμικό ποδόσφαιρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.