Σκέφτεται τη φυγή ο Κίσλινγκ

Η λύση της αποχώρησής του από τη Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο είναι μία προοπτική υπαρκτή για τον Στέφαν Κίσλινγκ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Η λύση της αποχώρησής του από τη Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο είναι μία προοπτική υπαρκτή για τον Στέφαν Κίσλινγκ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.
 
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει βασικός σε μόλις εννέα ματς της Μπουντεσλίγκα τη φετινή σεζόν, αφού έχει αποκτήσει προτεραιότητα ο εντυπωσιακός Χαβιέρ Ερνάντες.
 
Οι δυο τους σκόραραν στο 5-0 επί της Γκλάντμπαχ το Σάββατο, αλλά ο Γερμανός συνεχίζει να δυσανασχετεί από την έλλειψη χρόνου συμμετοχής.
 
«Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα περιμένουμε για να το δούμε. Το έχω σκεφτεί αρκετά και θα συνεχίσω να το σκέφτομαι», παραδέχτηκε, μιλώντας στο Sky Sports Deutschland.
 
«Είμαι σε αυτή την ομάδα δέκα χρόνια και την αγαπώ. Ολοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι εδώ. Ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής μου όμως, έχει δημιουργήσει μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε το καλύτερο», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.