Αήττητη και ωραία

Η Λειψία επικράτησε 2-1 της Άουγκσμπουργκ στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στη σεζόν.

Η Λειψία επικράτησε 2-1 της Άουγκσμπουργκ στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στη σεζόν. Οι νεοφώτιστοι μετρούν ακόμη τρεις ισοπαλίες και παραμένοντας αήττητοι στο ξεκίνημα του γερμανικού πρωταθλήματος, αφήνουν αρκετές υποσχέσεις.

Ο Φόρσμπεργκ έβαλε τη Λειψία μπροστά στο σκορ στο 11′, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Γι στο 14′. Ο Πόουλσεν στο 52′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε στους γηπεδούχους το «τρίποντο», που τους έφερε, προσωρινά βέβαια, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με την Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο για τη Λειψία.

Λειψία (Χάζενχιτλ): Γκουλάσι, Κόμπερ, Χάλστενμπεργκ, Όρμπαν, Ντέμε (89′ Ιλζάνκερ), Ζάμπιτσερ, Κεϊτά, Μπερνάρντο, Φόρσμπεργκ (80′ Κάιζερ), Πόουλσεν, Βέρνερ (87′ Μπερκ)

Άουγκσμπουργκ (Σούστερ): Χιτς, Φερχέγκ, Χίντερεγκερ, Σταφυλίδης, Γκουβελέουβ, Μαξ (66′ Σμιντ), Μπάιερ, Κάτσαρ (84′ Άλτιντοπ), Κου (78′ Τάιγκλ), Φινμπόγκασον, Γι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.