Μίροσλαβ Κλόζε: «Ο Χάνσι Φλικ είναι ένας φανταστικός προπονητής!»

Στο πρωτάθλημα Αυστρίας θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα ως πρώτος προπονητής ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Ο πρώην διεθνής Γερμανός επιθετικός θα καθίσει στον πάγκο της Αλτάχ και για πρώτη φορά μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τη νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή του, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του, του για τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Χανσι Φλικ.
Ο Κλόζε υπηρέτησε ως βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν Μονάχου και παρακολούθησε από κοντά τη δουλειά του 56χρονου. Ο θρυλικός επιθετικός αποκάλυψε ότι πήρε πολλές ιδέες από την συνύπαρξη του με τον Φλικ και στοχεύει να εφαρμόσει παρόμοια προπονητική μεθοδολογία στην καριέρα του.

«Είναι ένας φανταστικός προπονητής», είπε ο Κλόζε. «Έχω μάθει τόσα πολλά από αυτόν. Πώς αντιμετωπίζει τους παίκτες, όταν παρεμβαίνει σε ορισμένα πράγματα. Έτσι θα προσπαθήσω να δουλέψω κι εγώ».
Ο Χάνσι Φλικ ήθελε να πάρει τον Κλόζε μαζί του στην εθνική ομάδα, αλλά ο 44χρονος επέμενε να χαράξει το δικό του μονοπάτι. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, είναι ενθουσιασμένος για την επερχόμενη πρόκληση του στην Αυστριακή Bundesliga, αλλά έχει θέσει ρεαλιστικές προσδοκίες για τον εαυτό του. «Πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Έχω ξεκάθαρες ιδέες», πρόσθεσε. «Θα είναι ένας δύσκολος δρόμος. Μάλλον θα πρέπει να μειώσω τις προσδοκίες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.