Τιάγκο: «Εξαιρετική η επιλογή μου»

Ευχαριστημένος με την επιλογή του, να συνεχίσει φέτος την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ευχαριστημένος με την επιλογή του, να συνεχίσει φέτος την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος δήλωσε πως οι Βαυαροί έχουν αυτή τη στιγμή την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι.

Αρχικά, ο Τιάγκο δήλωσε για την επιλογή του να μετεγγραφεί στη Μπάγερν Μονάχου: «Η απόφασή μου να έρθω στη Μπάγερν είναι εξαιρετική. Είναι ωραίο το ότι παίζω στο γερμανικό πρωτάθλημα και η ομάδα μου είναι η καλύτερη στον κόσμο. Νομίζω πως η Μπαρτσελόνα δε με πίστεψε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα και στον Γκουαρντιόλα: «Η Μπαρτσελόνα δε θα γίνει ποτέ Μπάγερν, όπως και η Μπάγερν δε θα γίνει Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει περάσει ήδη τις ιδέες του και τις ικανότητές του στους παίκτες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον θαυμασμό του για τον Τσάβι: «Ο Τσάβι είναι κάτι φοβερό για εμένα. Όταν τον βλέπω μου πέφτουν τα σαγόνια. Ελπίζω πως θα μπορέσω να προσφέρω στο ποδόσφαιρο, κάτι όπως και ο Τσάβι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.