Απόλυτη η Μπορούσια

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 και έκανε το "2 στα 2" στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 και έκανε το “2 στα 2” στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Μετά το εκτός έδρας 4-0 επί της Άουγκσμπουργκ στην πρεμιέρα, οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ συνάντησαν αρκετά προβλήματα απέναντι στους νεοφώτιστους.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 75′ με γκολ του Χόφμαν, ενώ ο Ρόις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86′ έδιωξε οριστικά το άγχος από το “Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ”. Το μόνο που κατάφερε η Μπράουνσβαϊγκ ήταν να μειώσει στο 89′ με αυτογκόλ του Λεβαντόφσκι, ο οποίος διαμόρφωσε άθελά του το τελικό σκορ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους, μετά την απουσία του στο ματς της 1ης αγωνιστικής.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Σαχίν, Μπλαζικόφσκι (60′ Ρόις), Μπέντερ, Μκιταριάν (90’+2′ Ντουκς), Γκρόσκροϊτς, Ομπαμεγιάνγκ (67′ Χόφμαν), Λεβαντόφσκι

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Νταβάρι, Ράιχελ, Κορέια, Μπίτσακτσιτς, Καλιγκιούρι (65′ Πέρτελ), Χόχσαϊντ (65′ Μπόλαντ), Τόιερκαουφ, Κρατς, Ελαμπντελαουί, Κρούπκε (77′ Αντέμι), Τζάκσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.