Πήρε εξιτήριο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Τέλος έλαβε η νέα περιπέτεια υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς ο Αργεντινός παίκτης πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τέλος έλαβε η νέα περιπέτεια υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς ο Αργεντινός παίκτης πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε εισαχθεί, λίγες ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, με λοίμωξη.

Όπως τόνισαν οι γιατροί, ο Γκαλέτι επιβάρυνε τον εαυτό του, με το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες, με στόχο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο 32χρονος παίκτης θέλει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Εστουντιάντες και δυο μήνες μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί για μεταμόσχευση νεφρού, είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Γκαλέτι είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και μείωση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων. Όπως ήταν φυσικό, οι γιατροί συνέστησαν στον Αργεντινό να περιορίσει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.