Η ΑΙΚ τους βαθμούς, η Γκέτεμποργκ τις ευκαιρίες (video)

Η ΑΙΚ μετά την ήττα από την Χάμαρμπι, έψαχνε τη "τρίποντο" για να επιστρέψει στις νίκες και το πέτυχε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής επικρατώντας εντός έδρας της Γκέτεμποργκ του Γιάννη Ανέστη με 1-0.

Η ΑΙΚ μετά την ήττα από την Χάμαρμπι, έψαχνε τη “τρίποντο” για να επιστρέψει στις νίκες και το πέτυχε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής επικρατώντας εντός έδρας της Γκέτεμποργκ του Γιάννη Ανέστη με 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι με 4 νίκες στα τελευταία πέντε ματς με μια βαριά ήττα από τη Χάμαρμπι με 6-2, ευελπιστούσαν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία ώστε να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΑΙΚ έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα εξαιτίας τραυματισμών, παρουσιάστηκε κυρίως με αμυντικό προσανατολισμό, ώστε να μην δεχτεί γκολ. Η Γκέτεμποργκ απείλησε πρώτη με τον πρώτο της σκόρερ τον Σόντερ, να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την πάσα του Ενζουζί για να ανοίξει το σκορ. 
Η ΑΙΚ την πρώτη φορά που έφτασε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, κέρδισε πέναλτι. Ο Γκόιτομ ανατράπηκε από τον Κάλισιρ με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Από τα έντεκα μέτρα, ο Λάρσον ευστόχησε για να φτάσει τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα έχοντας το «5 στα 5» από την λευκή βούλα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκέτεμποργκ ξεκίνησε δυναμικά και στα δέκα δευτερόλεπτα απείλησε με τον Βίμπε που είχε περάσει ως αλλαγή. Στο 69 οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απ ευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ελιουνούσι ο Κάλισιρ. 
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Γκέτεμποργκ είχε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με τον Βίμπε στο 76 και τον Άιες στο 89. Η τελευταία ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 92 με τον Ελιουνούσι που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.