Aλγερία: Χάος μετά τον αποκλεισμό (video)

Οπαδοί της Αλγερίας επισκέφτηκαν με άγριες διαθέσεις το ξενοδοχείο της αποστολής στην Ακτή Ελεφαντοστού, μετά τον άδοξο αποκλεισμό στους ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι κάτοχοι του τίτλου το 2019, έχασαν 1-0 από τη Μαυριτανία στην τρίτη αγωνιστική και έμειναν τελευταίοι στο γκρουπ τους, με μόλις 2 πόντους, πίσω από Ανγκόλα, Μπουρκίνα Φάσο και Μαυριτανούς.

Χαρακτηριστικό της αποτυχίας, το γεγονός ότι η τοπική ιστοσελίδα DZ Foot, βαθμολόγησε με μηδέν όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν «έστω κι αν κάποιοι δεν το άξιζαν»!

Ο αποκλεισμός, προκάλεσε αντίδραση από οπαδούς, που τα ξημερώματα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής, ζητώντας τον λόγο από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ουαλίντ Σαντί, και απαιτώντας την παραίτηση του ομοσπονδιακού Τζαμέλ Μπελμαντί, που είχε οδηγήσει τις «αλεπούδες της ερήμου», στην κατάκτηση του τροπαίου του 2019, αλλά απέτυχε στη συνέχεια.

Ο Σαντί, απέφυγε να αποκαλύψει τι θα γίνει με τον προπονητή, ενώ ο Μπελμαντί στη συνέντευξή Τύπου μετά το ματς, τα έβαλε με τα ΜΜΕ:

«Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι είμαι ένας από τους λίγους προπονητές που έχουν κερδίσει το Κύπελλο Αφρικής. Ήσασταν σε αποστολή από την αρχή. Επόμενη ερώτηση», απάντησε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του. Ωστόσο, τοπικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο 47χρονος, έχει ήδη αποκαλύψει στους παίκτες του ότι φεύγει.

Μαζί του, αναμένεται να αποχωρήσουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ποδοσφαιριστές όπως οι Ριάντ Μάχρεζ, Ισλάμ Σλιμανί, Σοφιάν Φεγκουλί, Ναμπίλ Μπενταλέμπ και Αϊσά Μαντί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.