Χέρτα – Νυρεμβέργη 3-3: Ματσάρα στο Βερολίνο και… σόου από τον 18χρονο Ουζούν! (highlights)

To "άστρο" του 18χρονου Τσαν Ουζούν έλαμψε και πάλι, καθώς ο νεαρός επιθετικός της Νυρεμβέργης σημείωσε δύο γκολ κόντρα στη Χέρτα στο "χορταστικό" 3-3 και μπροστά σε 51.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου.

To “άστρο” του 18χρονου Τσαν Ουζούν έλαμψε και πάλι, καθώς ο νεαρός επιθετικός της Νυρεμβέργης σημείωσε δύο γκολ κόντρα στη Χέρτα στο “χορταστικό” 3-3 και μπροστά σε 51.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου.

Ο Ουζούν, ο οποίος έγινε πρόσφατα διεθνής με την Εθνική Τουρκίας, έκανε… άνω κάτω την άμυνα της Χέρτα και ανάγκασε τους Γερμανούς να υποκλιθούν για άλλη μια φορά στο ταλέντο του, ενώ το δεύτερο γκολ του ήταν ένα μικρό “έργο τέχνης”.

Η Νυρεμβέργη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Ουζούν στο 14ο λεπτό, ενώ ο Σλάιμερ έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους στο 33ο λεπτό.

Η Χέρτα μείωσε με τον Βίνκλερ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Ουζούν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1 στο 47ο λεπτό.

Στο 54′ ο Χάρις Ταμπάκοβιτς μείωσε σε 3-2 και με το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι ο Βόσνιος διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με πέναλτι στο 56ο λεπτό του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.