Αμβούργο – Φορτούνα Ντ. 1-0: Επιστροφή στις νίκες από την άσπρη βούλα (highlights)

Επιστροφή στις νίκες για το Αμβούργο που πιάνει κορυφή επικρατώντας με 1-0 της ομάδας του Χρήστου Τζόλη που αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα 2 πήρε το Αμβούργο, νίκη που το έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές, ήταν φανερό πως ήθελαν να μην δεχτούν γκολ και μετά να “ψάξουν” τις ευκαιρίες που θα τους έφερναν κοντά στο να σκοράρουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν μόλις δύο πολύ καλές ευκαιρίες μία για κάθε ομάδα. Αρχικά οι γηπεδούχοι με τον Γιατά έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ καθώς στο 17ο λεπτό έπιασε μόνος του την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα όμως άουτ. Η απάντηση της Φορτούνα στην ευκαιρία του Αμβούργου ήρθε στο 36ο λεπτό και μάλιστα διπλή, αρχικά το πρώτο σουτ από τον Κλάους σταμάτησε στο πόδι του Ράμος ο οποίος έκανε τάκλι “αυτοθυσίας” ουσιαστικά για να σταματήσει την μπάλα, στη συνέχεια της φάσεις και πάλι ο Κλάους από την άλλη γωνία σουταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με άλλο πρόσωπο πιο επιθετικό, ήταν φανερό πως πλέον ήθελαν το γκολ της νίκης. Στο 57ο λεπτό το Αμβούργο άγγιξε το 1-0 με το πολύ δυνατό φάουλ του ΜουχαΪμ στο δοκάρι του Κάστενμάγιερ, ενώ ένα λπετό εργότερα δεν κατάδερε να σκοράρει ο Γκλάτσελ από πλεονεκτική θέση. Στο 77′ η Φορτούνα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Τζίμερμαν δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά και στο 82ο λεπτό με την χρήση του VAR δόθηκε πέναλτι στο Αμβούργο, σε μαρκάρισμα του Λιόχα. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Μπένες κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, παρά την σπουδαία ευκαιρία του Τζίντσεκ με διαγώνιο σουτ που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.