Ρογκαβόπουλος: «Μου αρέσει το μπάσκετ της Μπασκόνια» (video)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπασκόνια και δήλωσε πως την επέλεξε, γιατί του αρέσει το μπάσκετ που παίζει.

Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως δεν είχε μιλήσει με τον Γιάννη Μπουρούση, πριν πάριε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους Βάσκους. Παράλληλα, δήλωσε πως γνωρίζει ότι υπάρχουν απαιτήσεις στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, ο Ρογκαβόπουλος δήλωσε: «Αποφάσισα γρήγορα να παίξω στην Μπασκόνια γιατί μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει. Είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει στην Ευρωλίγκα και έχει μεγάλη ιστορία. Μου αρέσει επίσης πως παίζουν με περηφάνια, με πολλή ενέργεια και διαθέτει παίκτες διψασμένους για να εξελιχθούν. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Είμαι 100% έτοιμος να αγωνιστώ και ανυπομονώ. Θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι χρήσιμος. Πιστεύω πως θα μου ταιριάξει το στυλ αυτό, γιατί μου αρέσει ο υψηλός ρυθμός και θα προσαρμοστώ».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης τόνισε για το να συνομίλησε με τον Μπουρούση: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ελπίζω να κάνω μια εξίσου καλή σεζόν με εκείνον. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης και είχε οδηγήσει την Μπασκόνια στο Final 4».

Σχετικά με το αν νιώθει πίεση, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ρόκας Γκιεντράιτις δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για πίεση, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις και το ξέρω. Όλοι αρχίσαμε το μπάσκετ ως χόμπι και είμαστε ευτυχείς που έγινε το επάγγελμά μας. Ο Γκιεντράιτις είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είμαι λίγες μέρες εδώ, αλλά η ομάδα με έχει αγκαλιάσει, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα βοηθήσει το δικό μου παιχνίδι».

Όσον αφορά στο ΝΒΑ και στην προσπάθεια να επιλεγεί στα ντραφτ ξεκαθάρισε: «ροσπάθησα, έκανα το καλύτερο που μπορούσα και όταν συμβαίνει αυτό είσαι εντάξει. Τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπασκόνια».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της βασκικής ομάδας, Φέλιξ Φερνάντεθ δήλωσε: «Ο Ρογκαβόπουλος είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική που παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό και που πιστεύουμε ότι μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά στο πρότζεκτ μας».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.