Πρίντεζης: “Πήραμε τεράστια ενέργεια από τον κόσμο μας” (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στους "Playmakers" για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό, αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Μεγάλη ενέργεια έδωσε στο Ολυμπιακό η φωνή του κόσμου, δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σχολίασε την καλή εικόνα των “ερυθρόλευκων”, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι της Παρασκευής (22/04).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πριν από κάποια χρόνια λέγαμε πόσο ευλογημένοι ήμαστε που παίζαμε κάθε χρόνο. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε γιατί η ομάδα δεν ήταν καλά”.

Για την Ελλάδα και το μπάσκετ: “Γενικότερα στην Ελλάδα αγαπάμε το μπάσκετ, πολλά θεωρούμε ότι είναι δεδομένα. Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο βγαίνουν εκτός διοργάνωσης ομάδες που έχουν ξοδέψει εκατομμύρια μπάσκετ”.

Για τον Ολυμπιακό: Αγαπάω την ομάδα μου. Θέλω να είμαι εδώ ανεξαρτήτου ρόλο εδώ. Είναι μεγάλη τιμή να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Για τη σωματική δύναμη και τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής: “Το σωματικό είναι το πιο σημαντικό πέρα από το ψυχολογικό. Υπάρχουν βραδιές που δε μπορείς να είσαι εκεί, όταν τα 20 λεπτά γίνονται 7-8 πρέπει να κάνεις περισσότερη προπόνηση”.

Για τη χρονιά και τον κόσμο: “Γενικότερα όταν παίζει όλη τη χρονιά καλά δε χρειάζεται να αλλάξει πολλά. Ο κόσμος και το γήπεδο μας ήταν καταπληκτικό σήμερα μας έχει δώσει πολύ ενέργεια όλη τη χρονιά. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι έχεις πίεση, ενώ δεν θα έπρεπε απλά πρέπει να είσαι εκεί 40 λεπτά”.

Για τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη: Ο Μπίλι ξέρει πόσο χαίρομαι για εκείνον, ξέρει ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με το σπαθί του. Τίποτα στη ζωή του δεν του χαρίστηκε”.

Για το χαρακτήρα της ομάδας και πως βοήθησε ο Σπανούλης όλα αυτά τα χρόνια: “Ο χαρακτήρας του Σπανούλη βοήθησε να χτιστεί η ομάδα, αλλά και πολλοί παίκτες πάνω σ’αυτό”.

Για τη Μονακό την Παρασκευή: “Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Η Μονακό ήταν διαβασμένη. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Πρέπει από σήμερα να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να πάμε παρακάτω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.