Έτοιμος για το ΝΒΑ δηλώνει ο Φρίλαντ

Πανέτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι δηλώνει ο Τζόελ Φρίλνατ, στην επίσημη ιστοσελίδα των Τρέιλ Μπλέιζερς.

Πανέτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι δηλώνει ο Τζόελ Φρίλνατ, στην επίσημη ιστοσελίδα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο 25χρονος σέντερ τόνισε πως θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της αμερικανικής ομάδας τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν. Ο παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα είχε στο εφετινό πρωτάθλημα 12,9 πόντους και 7,5 ριμπάουντ.

Αρχικά, ο Φρίλαντ τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πόρτλαντ: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα μου να κάνω το αυτό το βήμα αν μου δοθεί η ευκαιρία. Όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται την κατάλληλα στιγμή όμως. Θα έρθουν να με παρακολουθήσουν. Μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ και περιμένω να ακούσω τις ιδέες τους και το τι θέλουν από μένα. Αυτή τη στιγμή, πριν από τη συνάντηση, δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι θα συμβεί».

Στην συνέχεια, ο Βρετανός παίκτης υπογράμμισε: «Είμαι, ωστόσο, ανοιχτός σε προτάσεις. Όπως συνηθίζω να λέω, το όνειρό μου είναι να βρίσκομαι εδώ και πιστεύω ότι τα 25 χρόνια είναι πιθανόν η τέλεια ηλικία για να έρθεις στο ΝΒΑ αν φυσικά καταφέρω να κάνω το βήμα. Λατρεύω να παίζω στην Μάλαγα, μου αρέσει να είμαι εκεί. Πέρασα εξαιρετικά χρόνια, αλλά στο τέλος της ημέρας το ΝΒΑ είναι εκείνο που θα ήθελα να βρίσκομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.