Λέικερς: Συγκίνηση στην τελετή για το άγαλμα του Μπράιαντ (video)

Σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ.

Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι «λιμνάνθρωποι», καθώς επίσης και πρώην συμπαίκτες του αδικοχαμένο παίκτη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Όπως ήταν φυσικό από εκεί δεν έλειπε η σύζυγος του Μπράιαντ, Βανέσα, η οποία δήλωσε: «Σας ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Για τους φίλους των Λέικερς, να ξέρετε ότι ο Κόμπι ήταν περήφανος που σας εκπροσωπούσε. Είμαι χαρούμενοι που βλέπω όλη αυτή την αγάπη για τον Κόμπι και να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούσε το ίδιο. Ο Κόμπι είχε μάθει τόσο καλά να σκοράρει στην τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον, που έβλεπα τρίγωνα στον ύπνο μου. Ξέρω ότι θα ένιωθε περηφάνια αυτή τη στιγμή βλέποντας την αναγνώρισή που έχει από όλους στο παιχνίδι που τόσο πολύ αγαπούσε».

Η ιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζίνι Μπας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλάω εκ μέρους του οργανισμού των Λέικερς και των φιλάθλων της ομάδας. Ένας από τους στόχους του πατέρα μου ήταν ο Κόμπε να γίνει Λέικερ για μια ζωή. Αυτοί οι πόντοι, αυτά οι τίτλοι που κατέκτησε εδώ δεν ήταν απλά στατιστική. Όλοι είδαν τον Κόμπε να παίζει, ήταν μαχητής, νικητής».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνω αυτό που έλεγε ο πατέρας μου: «Το να βλέπεις τον Κόμπι να παίζει είναι ένα θαύμα». Σήμερα νιώθω ευχαρίστηση γιατί αυτό το άγαλμα δίπλα στο γήπεδο που μεγαλούργησε θα δείχνει σε όλους μας τι κατάφερε με τη φανέλα των Λέικερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.