Άρχισε ο «χορός» των ανταλλαγών

Ξεκίνησε για τα καλά η... δράση στην trade deadline day του NBA με συνεχόμενες ανταλλαγές που αλλάζουν τα δεδομένα στη λίγκα.

Πλήθος ανταλλαγών σε αρκετές ομάδες του NBA εν όψει trade deadline. Δείτε αναλυτικά τις μέχρι τώρα σημαντικότερες κινήσεις:

-Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προσφέρουν στους Σάρλοτ Χόρνετς του Τρε Μαν και Ντάβις Μπέρτανς για λογαριασμό του Γκόρντον Χέιγουορντ και ενισχύονται σημαντικά.

-Οι Νιου Γιόρκ Νικς αποκτούν τους Άλεκ Μπερκς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και δίνουν ως αντάλλαγμα δύο pick δεύτερου γύρου σε μελλοντικό draft και τους Κουέντιν Γκράιμς, Μαλάτσι Φλιν, Εβάν Φουρνιά και Ράιαν Αρτσιντιάκονο.

-Στους Τορόντο Ράπτορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέλλι Ολίνικ, αφού η μέχρι πρότινος ομάδα, Γιούτα Τζαζ, τον αντάλλαξε παρέα με τον Οσάι Αγκμπάζι, και απέκτησε τους Ότο Πόρτερ, Κίρα Λιούις και ένα pick πρώτου γύρου σε μελλοντικό draft.

-Οι Ιντιάνα Πέισερς παραχωρούν τον Μπάντι Χιλντ στους Φιλαδέλφεια 76ερς και κάνουν δικούς τους τους Φουρκάν Κορκμάζ, Μάρκους Μόρις και τρία pick δεύτερου γύρου σε μελλονικό draft.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.