Λίλαρντ στους Μπλέιζερς: «Κάποια μέρα θα επιστρέψω»

To «αντίο» του πολύπειρου γκαρντ στους Μπλέιζερς.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ αποχαιρέτησε τους Μπλέιζερς και το Πόρτλαντ, καθώς πλέον θα αγωνίζεται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς.

«Θέλω να αρχίσω λέγοντας πως δεν λέμε ‘αντίο’, αλλά ‘εις το επανιδείν’. Θεωρώ το Πόρτλαντ σπίτι μου και αυτό δεν θα αλλάξει. Πέρασα όλη την ενήλικη ζωή μου εδώ και έκανα τόσους φίλους, κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι στιγμές στο παρκέ δεν συγκρίνονται με τις εμπειρίες που είχα μαζί σας. Ο τρόπος που με αγκαλιάσατε από την πρώτη μέρα δεν μου έδωσε άλλη επιλογή από το να ανταποδώσω την αγάπη επί χίλια και να μην μετανιώσω για τίποτα. Με λυπεί που κάποιοι άλλαξαν στάση από τη στιγμή που ζήτησα να φύγω με ανταλλαγή, χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα, γιατί είμαι ειλικρινά ένας από σας», ανέφερε αρχικά με ποστάρισμά του και εν συνεχεία συμπλήρωσε ότι:

«Τώρα πηγαίνω προς την έξοδο, μια έξοδο που πάντα προσευχόμουν να οδηγήσει στην απόσυρση και όχι σε μια άλλη ομάδα. Αποχωρώ με αγάπη για τους φιλάθλους και την πόλη, κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο καταλαβαίνω πόσο σπουδαίο ήταν. Ακόμη κι αυτή τη στιγμή λυπάμαι που δεν καταφέραμε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε. Δεν κλαίω πολύ, αλλά ξέρω πως η αγάπη μου για σας είναι αληθινή. Έχω δάκρυα στα μάτια. Έμεινα εδώ για πάνω από δέκα χρόνια και το να φεύγω πονάει την καρδιά μου. Το Show πρέπει να συνεχιστεί στο Πόρτλαντ, με ή χωρίς εμένα. Πιστεύω πως θα έρθει ξανά η μέρα που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα των Μπλέιζερς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λίλαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.