Παπανικολάου: «Πρέπει να γίνω καλύτερος»

Έτοιμος να δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιωθεί είναι ο Κώστας Παπανικολάου όπως δήλωσε μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Γκρίζλις.

Έτοιμος να δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιωθεί είναι ο Κώστας Παπανικολάου όπως δήλωσε μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Γκρίζλις. Ο 24χρονος φόργορντ δήλωσε τυχερός που ανήκει στην ομάδα του Χιούστον και σχολίασε τις διαφορές που έχει εντοπίσει σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Ήμουν πιο καλά προετοιμασμένος και πιο έτοιμος αυτή τη φορά. Δεν άρχισα καλά το παιχνίδι, είχα κάποιες άσχημες προσπάθειες και πρέπει να βελτιωθώ στα πάντα. Έχουμε μια μακρά σεζόν μπροστά μας και πρέπει να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», δήλωσε αρχικά ο Παπανικολάου και συνέχισε:

«Ποτέ δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου για όσα κάνω στο παρκέ και νομίζω κανένας αθλητής δεν πρέπει να πιστεύει πως είναι σπουδαίος ή ότι έκανε κάτι σπουδαίο. Απλά να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Όσο περισσότερο παίζεις ή όσο πιο πολύ έχεις την μπάλα στα χέρια σου και δημιουργείς φάσεις για τους συμπαίκτες σου αποκτάς αυτοπεποίθηση. Κάθε φορά που πατάω το παρκέ νιώθω τυχερός κι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας κι ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτή την ευκαιρία».

Όσο για τις διαφορές του ΝΒΑ σε σχέση με το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, είπε: «Η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Επίσης δεν επιτρέπεται το hand-checking και σήμερα πήρα δύο φάουλ επειδή άπλωσα τα χέρια μου στον αντίπαλό μου. Είναι ένα ακόμη πράγμα στο οποίο πρέπει να συνηθίσω και να δουλέψω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.