«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Πάου Γκασόλ! (vid)

Πάου Γκασόλ is out! Ο μεγάλος Ισπανός ψηλός ανακοίνωσε σήμερα (05/10/2021) ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και το παγκόσμιο μπάσκετ έγινε φτωχότερο.

Όπως είχε ήδη προμηνύσει εδώ και μερικές ημέρες, ο Πάου Γκασόλ, ένας από τους πιο σπουδαίους «ψηλούς» που αντίκρισε ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!

Μετά από 23 χρόνια στα παρκέ, ο 41χρόνος Ισπανός ψηλός έβαλε τίτλους τέλους στην καριέρα του. Στο παλμαρέ του ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, τα δύο δαχτυλίδια NBA, τα τρία πρωταθλήματα ACB και φυσικά τα 12 μετάλλια με την Εθνική Ισπανίας από το 2003 και μετά! 4 χρυσά σε Eurobasket και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και 3 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τα κυριότερα εκ των 12.

Στο NBA σε 19 σεζόν ο Γκασόλ μέτρησε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ με τους Γκρίζλις, Λέικερς, Μπουλς, Σπερς, Μπακς και Μπλέιζερς, ενώ στην Ευρώπη φόρεσε μονάχα την φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Αυτό είναι αναμφίβολα το τέλος μίας εποχής για το ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) μπάσκετ, καθώς το φετινό καλοκαίρι αποσύρθηκε και ο Λουίς Σκόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.