Ρίβερς: “Λάθος μετεγγραφές”

Λανθασμένες χαρακτήρισε τις μετεγγραφές των Τζεφ Γκριν και Νέναντ Κρστιτς ο Ντοκ Ρίβερς.

Λανθασμένες χαρακτήρισε τις μετεγγραφές των Τζεφ Γκριν και Νέναντ Κρστιτς ο Ντοκ Ρίβερς. Ο τεχνικός των Μπόστον Σέλτικς υπογράμμισε πως δε θα έπρεπε να αποχωρήσουν οι Κέντρικ Πέρκινς και Νέιτ Ρόμπινσον, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα που έδειξαν οι “Κέλτες” στα play off του ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Ρίβερς δήλωσε: “Ίσως έπρεπε να περιμένουμε για αυτή την ανταλλαγή μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ πως ο Τζεφ Γκριν μπορεί να γίνει βασικός μας και σπουδαίος παίκτης, αλλά και πως ο Νέναντ Κρστιτς μπορεί να βοηθήσει. Όμως τη στιγμή που κάναμε τη συμφωνία αυτή ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας. Προσθέσαμε κάποια νέα κομμάτια στην ομάδα μας και χάσαμε το πλεονέκτημα της ομοιογένειας που είχαμε έναντι ομάδων όπως το Σικάγο και το Μαϊάμι, που χτίστηκαν από την αρχή το καλοκαίρι”.

Και συμπλήρωσε: “Ποντάραμε στον Σακίλ Ο’ Νιλ, καθώς όταν ήταν υγιής και αγωνιζόταν για 20+ λεπτά ανά αγώνα, είχαμε 19 νίκες και 3 ήττες. Όταν κάναμε την ανταλλαγή το πρόβλημα τραυματισμού του Σακ δεν φαινόταν σοβαρό και δεν περιμέναμε να τον κρατήσει τόσο καιρό εκτός δράσης. Η απουσία του πλήγωσε τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα. Επηρέασε επίσης και τον Ρόντο, που δεν μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα που έκανε με τον Σακ στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.