Ψηλά στη λίστα ο Ντάλεμπερτ

Τον σέντερ των Σακραμέντο Κίνγκς, Σάμουελ Ντάλεμπερτ έχουν βάλει στο μάτι το τεχνικό τιμ των Νίκς.

Τον σέντερ των Σακραμέντο Κίνγκς, Σάμουελ Ντάλεμπερτ έχουν βάλει στο μάτι το τεχνικό τιμ των Νίκς. Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από τα ημιτελικά της διοργάνωσης οι Νίκς δεν πτοούνται αφού έχουν μεγάλα σχέδια για τη νέα περίοδο.

Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση ενός «ψηλού». Στα πλάνα βρίσκονται οι Μάρκ Γκασόλ, Τάισον Τσάντλερ και Σάμουελ Ντάλεμπερτ. Το ιδανικό για την ομάδα της Νέας Υόρκης θα είναι η απόκτηση ενός ελεύθερου παίχτη. Αυτό δεν είναι εύκολο μιας και οι παίχτες που δεν θα δεσμεύονται με συμβόλαιο είναι ελάχιστοι.

Δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις των Μάρκ Γκασόλ και Τάισον Τσάντλερ αφού ενδέχεται να ανανεώσουν με τους Γκρίζλις και τους Μέμφις αντίστοιχα, οπότε η περίπτωση του Καναδού σέντερ μοιάζει πιο εφικτή.

Ο 30χρονος άσος των Κίνγκς μπορεί να μην διαθέτει τα τέλεια αθλητικά προσόντα, ωστόσο είναι μια αξιόπιστη και σταθερή λύση όπως δείχνουν και τα ποσοστά του(8,1 πόντοι και 8,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).

Σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής θα παίξει και το συμβόλαιο του παίχτη αφού οι Νίκς δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ανάλογο με αυτό των Κίνγκς (12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.