Τούχελ κατά Ρεάλ Μαδρίτης: «Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία στις ανατροπές της!» (video)

Αρκετά εκνευρισμένος ο Τόμας Τούχελ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα διαιτητικά σφάλματα.

«Έξαλλοι» στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί ηττήθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τη «Βασίλισσα» και έμειναν εκτός τελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιτελικού ο Ντε Λιχτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούνιν, αλλά ο Μαρτσίνιακ σφύριξε ύστερα από υπόδειξη οφσαίντ χωρίς να αφήσει τη φάση να ολοκληρωθει.

Μάλιστα μετά το σχόλιο του ποδοσφαιριστή για το συμβάν πήρε σειρά ο Τόμας Τούχελ. «Είναι καταστροφή. Καταστροφή. Στο δεύτερο γκολ της Ρεάλ άφησαν το παιχνίδι να κυλήσει κανονικά. Ο κανονισμός αναφέρει ότι το παιχνίδι δεν πρέπει να σταματά. Το πρώτο λάθος έγινε από τον βοηθό, το δεύτερο από τον διαιτητή. Ήταν ξεκάθαρη παραβίαση των κανόνων», είπε αρχικά ο προπονητής και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πολύ δύσκολο. Είναι ένας ημιτελικός Champions League, δεν είναι η στιγμή για απολογίες. Δεν είναι η στιγμή για απολογίες όταν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες δύο φορές. Όλοι φτάνουμε στα όρια μας, όλοι πονάμε, όλοι πρέπει να παίζουμε χωρίς να κάνουμε λάθη. Και οι διαιτητές αυτού του επιπέδου πρέπει να κάνουν το ίδιο. Όταν δεν το κάνεις, τότε η απολογία δεν βοηθά παρότι φυσικά ως άνθρωποι του αθλητισμού την δεχόμαστε».

Τέλος ο Τούχελ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις ανατροπές της Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησε: «Πως εξηγώ τις ανατροπές της Ρεάλ; Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία σε αυτές»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.