Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1 : Επική ανατροπή σε επικό ματς!!! (highlights)

Με δύο γκολ του Χοσέλου - που μπήκε ως αλλαγή στο 81' και σκόραρε στο 88' και το 91' - η Ρεάλ νίκησε 2-1 τη Μπάγερν που προηγήθηκε στο 68΄με τον Ντέιβιτς, και προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Τι να πρωτοπείς για αυτό το παιχνίδι!!! Ότι και να γίνονταν, όπως και να γίνονταν θα μιλούσαμε απλά για την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη όταν μετά από μια σύγκρουση μεγαθήριων έπρεπε, σε κάθε περίπτωση, το ένα θηρίο να δοξαστεί και το άλλο να μείνει στο καναβάτσο!
Κι αυτό το πράγμα έγινε με τον πιο κυνικό… Τον πιο εντυπωσιακό… Τον πιο «ποδοσφαιρικό» τρόπο!

Η Ρεάλ και η Μπάγερν μπήκαν με σκοπό να επιβάλλουν τις αρετές και τη λογική τους προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν… Αυτό που ταιριάζει στην λαμπρή ιστορία τους!!

Οι «μερέγκες» με ποδόσφαιρο κατοχής με όπλο την αύρα του Μπερναμπέου και τις αξίες στη γραμμή κρούσης. Η Μπάγερν έψαχνε εξ αρχής τους ανοιχτούς χώρους και την κόντρα.. Δεν μπήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο επειδή οι Νόιερ και Λούνιν σε 3-4 καλές φάσεις αντέδρασαν εντυπωσιακά!

Στην επανάληψη και πάλι η Ρεάλ μπήκε δυνατά αλλά δεν μπορούσε, με τον Μπέλιγκαμ σε ρόλο «αδύναμου κρίκου» να βγάλει άκρη μόνον με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο!

Στο 68’ o Καναδός Ντέιβις με ωραία κίνηση και διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 βάζοντας τους Μαδριλένους σε κατάσταση μουδιάσματος!!
Παρότι αμέσως μετά μπήκε ένα γκολ από τον Βαλβέρδε, που ακυρώθηκε, ο μόνος που δεν έχασε το μυαλό του ήταν ο Αντσελότι προχωρώντας σε ένα ολικό λίφτιγκ στην επίθεση.. Κι αυτό τον δικαίωσε με τον πιο χαρακτηριστό τρόπο!

Ο Χοσέλου μπήκε ως αλλαγή στο 81’ και επτά λεπτά αργότερα «τιμώρησε» το πρώτο λάθος του Νόιερ στο ματς, έπειτα από 5-6 σπουδαίες επεμβάσεις, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σουτ του πεισματάρη Βινίσιους που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο μεγάλος Γερμανός τερματοφύλακας..

Μέσα στον χαμό που ακολούθησε, λόγω και της έκρηξης των θετικών αλλά και των όποιων αρνητικών συναισθημάτων η Μπάγερν «πλήρωσε» άλλη μια ολιγωρία της και στο 91’ ο Χοσέλου – καλυπτόμενος όπως «είπε» και το VAR – έκανε την ολική ανατροπή και το 2-1!!

Ένα «πικρό» déjà vu για τους Βαυαρούς που είχαν χάσει… κούπα μέσα σε δύο λεπτά στο φινάλε του τελικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.. Και τότε πριν από 25 χρόνια σε Ιβηρικό έδαφος, το «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης

Τώρα η Ρεάλ πάει στο Λονδίνο ως το φαβορί στον τελικό κόντρα στην «απίθανη» Ντόρτμουντ ενώ οι Βαυαροί μένουν απογοητευμένοι αλλά και με παράπονα για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ με αποκορύφωμα ενα γκολ (!) στο 99ο λεπτό όταν σταμάτησε ως οφσάιτ μια οριακή φάση χωρίς μετά το VAR να μπορεί να εξετάσει την εγκυρότητα του τερματος που πέτυχε ο Ντε Λιχτ!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.