Κουτσός: “Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του”

Τι είπε ο προπονητής της Κύμης μετά τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και ποια είναι τα σημεία στα οποία στάθηκε που -κατά τη γνώμη του- έκριναν τον αγώνα

Ο Ισίδωρος Κουτσός, επί της ουσίας, στάθηκε σε δύο σημεία που κατά τη γνώμη του έκριναν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τα λάθη και η πίεση με την οποία έπαιξε το ματς ο Δικέφαλος. 
Ο προπονητής της Κύμης στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Ηλία Παπαθεοδώρου για την πρόκριση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο κομμάτι των λαθών κι είχε να κάνει με το πόσο πειστικά έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Ελεγξε το ρυθμό κι είχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του. Ο αντίπαλός μας έχει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και μια βάση Ελλήνων παικτών που στηρίχθηκε σε αυτήν. Εχει και καλύτερο ρυθμό παίζοντας περισσότερα παιχνίδια. Υπάρχει στεναχώρια γιατί είχαμε προσπαθήσει αρκετά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα”.
Ο Κουτσός, μετά από σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό και στο τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος. Είπε: “Θα πρέπει οι παίκτες να δώσουν την ψυχή τους και να μην κοιτάξουν τον αντίπαλο. Πολλές φορές παίζει μεγάλο ρόλο η θέληση και η διάρκεια που θα έχεις στο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.