Μπαρτζώκας: «Βρήκαμε ρυθμό μέσω της άμυνας, να επικεντρωθούμε γρήγορα στο Περιστέρι» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι αύριο (19/02) υπάρχει παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας στη κάμερα της ΕΡΤ μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Η δουλειά μου είναι να μην ασχολούμαι με το παρελθόν, ούτε με το μακρύ μέλλον, μόνο με το βραχύ μέλλον και το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι. Νομίζω ότι ήταν ένας δύσκολος ημιτελικός, φάνηκε αυτό στο πρώτο μέρος που ήμασταν νευρικοί και αστοχήσαμε σε πολλά σουτ. Παίξαμε με το άγχος του πρέπει και του φαβορί αλλά όταν ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικά τρίτο δεκάλεπτο και βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση μέσω της άμυνας μας και διαχειριστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο την διαφορά για να κερδίσουμε.»

Για τα σουτ που έβαλαν οι Παπανικολάου και Κάνααν:

«Έβαλαν τα σουτ που έπρεπε να βάλουν. Όμως αυτά είναι εύκολα σουτ γιατί είναι σουτ ρυθμού μετά από κυκλοφορία της μπάλας και μετά από καλή άμυνα που δίνει πάντα ρυθμό. Όταν το σκέφτεσαι πριν σουτάρεις είναι δύσκολο να το βάλεις. Νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Euroleague στο να δημιουργούμε καταστάσεις spot up.»

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό για να φτιάξει την χρονιά του. Είναι μία ομάδα που εγώ πάντα σέβομαι ανεξαρτήτως από την αντιπαλότητα. Είναι μία ομάδα που έχει καλό προπονητή, ό,τι και αν λέγεται, και καλούς παίκτες. Εμείς είμαστε πιο συμπαγείς και όταν παίξαμε όπως μπορούσαμε κερδίσαμε σχετικά εύκολα.»

Για τον τελικό με το Περιστέρι:

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Και με τον Άρη είχαμε δυσκολευτεί πολύ στο πρωτάθλημα αλλά κερδίσαμε εδώ 30 πόντους. Το παιχνίδι είναι δύσκολο κόντρα σε μία καλή ομάδα, με καλό ρόστερ. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να αφήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.