Mundobasket 2023 στιγμές: Χόλις-Τζέφερσον όπως λέμε… Κόμπι Μπράιαντ (videos)

Το Novasports.gr προσφέρει στο πίατο σας την αθλητική αναδρομή του 2023, θυμίζοντας στο φίλαθλο κοινό τις μεγάλες στιγμές του έτους! Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ σημαίνει... στιγμές. Μείνετε συντονισμένοι για τις δέκα κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης, αυτή είναι μία από αυτές.

Η Ιορδανία μπορεί να κατετάγη τελευταία και καταϊδρωμένη στο Παγκσμιο Κύπελλο μπάσκετ (0-5 ρεκόρ), όμως έβγαλε αναμφίβολα έναν πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον πρώην NBAερ, Ρόνταε Χόλις-Τζέφερσον, ο οποίος είχε ορισμένες φοβερές στιγμές στο τουρνουά, τελειώνοντας την διοργάνωση με 23.6 πόντους και 7.8 ριμπάουντ ανά ματς. Η παράσταση του νατουραλιζέ Ιορδανού στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τη Νέα Ζηλανδία θα μείνει αξέχαστη στο κοινό που παρακολούθησε το παιχνίδι στη Μανίλα: 39 πόντοι (11/20 διπ., 1/4 τριπ., 14/18 βολ., 9 ριμπ., 4 ασ.) με το δικό του… τετράποντο να στέλνει το ματς στην παράταση. Οι Φιλιππινέζοι θυμήθηκαν τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ και σε μία σύγκριση που αγγίζει τα όρια της ιεροσυλίας, άρχισαν να φωνάζουν «Κόμπι, Κόμπι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόλις-Τζέφερσον για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι τον φώναζαν με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ: «Σημαίνει πολλά, είναι τιμή. Υπήρχε μόνο ένας Κόμπι, αλλά να αισθάνομαι τόση αγάπη και ενέργεια, ειδικά στα τελευταία λεπτά και να βάζω αυτά τα μεγάλα σουτ, ο Θεός είναι μαζί μου και ο Κόμπι ήταν μαζί, σίγουρα, Φίλε, ήθελα να νικήσω. Όλοι φώναζαν να σουτάρω και αυτό έκανα. Ήθελα να βρίσκομαι εδώ, έχω παίξει σε πολλά μέρη και επίπεδα, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο. Η ομάδα είναι υπέροχη, όλοι είναι εξαιρετικοί, δεν έχω κανένα παράπονο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.