Mundobasket 2023 στιγμές: Το «σοκ» με Σίμανιτς και οι συσπειρωμένοι Σέρβοι (videos)

Το Novasports.gr προσφέρει στο πίατο σας την αθλητική αναδρομή του 2023, θυμίζοντας στο φίλαθλο κοινό τις μεγάλες στιγμές του έτους! Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ σημαίνει... στιγμές. Μείνετε συντονισμένοι για τις δέκα κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης, αυτή είναι μία από αυτές.

Η Σερβία έφτασε μέχρι την 2η θέση του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, χάνοντας την κούπα στον τελικό από την Γερμανία, αλλά η στιγμή που ουδείς θα ξεχάσει από την πορεία των «πλαβί» είναι αδιαμφισβήτητα ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Μπορίσα Σίμανιτς σε μία ανύποπτη φάση σε ένα τελειωμένο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Φάσης των Ομίλων με αντίπαλο το Νότιο Σουδάν, οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς προηγούνται με 80-106 όταν σε μία φάση που σε έναν αγώνα μπάσκετ συμβαίνει… 100 φορές, ο Ομότ θα χτυπήσει άθελα του τον Σίμανιτς.

Ένα χτύπημα που εν τέλει κατέληξε σε αφαίρεση νεφρού του άτυχου Σίμανιτς για να καταφέρουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι Σέρβοι είδαν τον συμπαίκτη τους να «χαροπαλεύει» στο νοσοκομείο, συσπειρώθηκαν, έπαιξαν για εκείνον και όντας ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα, έφτασαν μέχρι το ασημένιο μετάλλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.