Προκριματικά: Έκοψαν τον Μίτσιτς και “προσπαθούν να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες”

Ο Αταμάν δεν άφησε τον Μίτσιτς να παίξει με την Εθνική Σερβίας κόντρα στους Τούρκους κι ο Αταμάν με τον διπλό ρόλο θέλει να μας πει πως ο γαϊδαρος πετάει!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας και παράλληλα της Εφές έκανε δηλώσεις να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τελικά μας είπε, πως αποφάσισε να μην αφήσει τον Μίτσιτς όχι ως προπονητής της Τουρκίας, αλλά της Εφές. Αλαλούμ! Αντιδρούν με ένταση οι Σέρβοι που έκαναν καταγγελία στην FIBA. Α φυσικά η Εφές έδωσε άδεια σε όλους τους Τούρκους διεθνείς να παίξουν!

«Ως σύλλογος ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή. Είπαμε όχι όταν ο παίκτης είχε δώσει τη διαθεσιμότητά του υπό την πίεση της σερβικής ομοσπονδίας. Την Πέμπτη (17/11) θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα που θέλουμε να προετοιμάσουμε με το πλήρες ρόστερ, ειδικά ελλείψει Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε στον Καλίνιτς την άδεια, έτσι και εδώ δεν υπάρχει απόφαση με βάση τα εθνικά συμφέροντα ή τα αισθήματα. Είναι απόφαση του συλλόγου και η είδηση που αναφέρει ο σερβικός Τύπος περί απόφασης δικής μου είναι προκλητική»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.