Κύπρος: Ανανέωσε ο Λειβαδιώτης στην Εθνική

Στην Εθνική ομάδα της Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης. Η ΚΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας και θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει την Μεγαλόνησο στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών, κ. Χριστόφορο Λειβαδιώτη, για ακόμα δύο χρόνια, μέχρι τον Ιούλιο του 2026.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την φετινή και την επόμενη σεζόν θα αφορούν την συμμετοχή της Κύπρου στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, όπου ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Κύπρο στις 23 Φεβρουαρίου 2024 απέναντι στην Βοσνία & Ερζεγοβίνη, με την προκριματική φάση να ολοκληρώνεται στις 24 Φεβρουαρίου 2025.

Θα ακολουθήσουν οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα πραγματοποιηθούν στην Ανδόρα και θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου 2025 ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η ιστορική διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2025, όπου ο ένας όμιλος θα διεξαχθεί στη Κύπρο και η Εθνική θα μας ομάδα θα έχει την πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Λειβαδιώτη και στους συνεργάτες του, στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.