Φασούλα: «Αν δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα έρθει και το αποτέλεσμα»

Η ελληνίδα σέντερ της Αβενίδα τόνισε την ποιότητα της Εθνικής Ισπανίας.

Η Εθνική Γυναικών πέτυχε την πρώτη νίκη της στο Α’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ, κόντρα στην Λετονία και προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με την Ισπανία (20.45, NOVASPORTS) που θα κρίνει την ελληνική πρόκριση απευθείας στην 8άδα της διοργάνωσης ή σε αγώνα μπαράζ με την Ιταλία ή την Τσεχία.

Η Μαριέλλα Φασούλα που ήταν μαζί με την Άρτεμις Σπανού, οι πρωταγωνίστριες σε άμυνα και επίθεση, τόνισε ότι δεν υπάρχουν “μυστικά” απέναντι στην πανίσχυρη Ισπανία, ενώ απένειμε εύσημα σε όλες τις συμπαίκτριες της για την νίκη επί των Λετονών.

Οι δηλώσεις της Μαριέλας Φασούλα:

“Ήταν μια μεγάλη νίκη. Χρειαζόταν για την ψυχολογία μας, ενώ μέσα στο γήπεδο κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα που κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας με τη Λετονία είναι παρελθόν και κοιτάμε την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ισπανία. Παίζουμε στο EuroBasket με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα έρθει και το αποτέλεσμα.

Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και ειδικά στην άμυνα. Αυτή είναι η Εθνική που ξέρουμε. Κάναμε και λάθη, αλλά τα κοντρολάραμε. Μείναμε μαζί ως το τέλος. Βγάλαμε παραπάνω ενέργεια, πράγματα που δεν κάναμε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Τι μυστικά να πώ για την Εθνική Ισπανίας; Μιλάμε για τις καλύτερες παίκτριες. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, τις ξέρουν καλά. Εμείς θα ακολουθήσουμε όσα θα μας πουν οι προπονητές μας, και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.