Γκόρντον: «Νίκη για πρωτιά»

Η αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, σύμφωνα με τον Τζαμόν Γκόρντον.

Η αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, σύμφωνα με τον Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η νίκη επί της Βαλένθια ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε πως προσπαθεί σε κάθε ματς να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, ο Γκόρτον τόνισε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς σε ένα κρίσιμο σημείο στο TOP 16. Αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι την άλλη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση της Πέμπτης, υπογράμμισε: «Την άλλη Πέμπτη θα κριθούν όλα. Κερδίζουμε και γινόμαστε φαβορί για την πρώτη θέση. Η Φενέρ είναι σκληρή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Υπάρχει και αυτή η κόντρα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους που κάνει το ματς ακόμη πιο ιδιαίτερο, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό και θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τέλος, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να βοηθάω στην άμυνα, αυτό είναι που μου ζητάει και ο προπονητής μου και να δίνω όσες περισσότερες βοήθειες μπορώ στην επίθεση. Ξέρω τον ρόλο μου. Είναι να βοηθάω τους… TOP 3 και από εκεί και πέρα να κάνω ό, τι άλλο μπορώ μέσα στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.