Κοντά στην επιστροφή του στη Ζαλγκίρις ο Ζούρος

Σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος προκειμένου να επιστρέψει στο Κάουνας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ζοάν Πλάθα.

Σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος προκειμένου να επιστρέψει στο Κάουνας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ζοάν Πλάθα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός με δηλώσεις του στον Τύπο της Λιθουανία επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις για την πρόσληψη του και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Κάουνας μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας του.
 
«Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ζαλγκίρις για μένα, αλλά δεν έχω ακόμη μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Έχω δουλέψει στο Κάουνας και ξέρω τα πάντα γι’ αυτό και την ομάδα. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θέλω να επιστρέψω, αλλά πρέπει να μιλήσουμε πρώτα. Γνωρίζω πως προ ημερών αποχώρησε από τον πάγκο ο Ζοάν Πλάθα», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος, που το 2011 είχε οδηγήσει τη Ζαλγκίρις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και της Βαλτικής Λίγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.