Και πάλι χωρίς Καϊμακόγλου

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Πέμπτη την Κάχα Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλουν μόνο νίκη

Για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Πέμπτη την Κάχα Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλουν μόνο νίκη στην προσπάθεια τους να τερματίσουν πρώτοις τον όμιλο τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, θα παραταχθούν η γραμμή κρούσης τους, που είναι και το δυνατό σημείο τους φέτος, θα παραταχθεί χωρίς τον διεθνή πάουερ φόργουορντ.

Ο τελευταίος εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν. Η θλάση στον οπίσθιο μηριαίο υπάρχει ακόμη, σε πολύ μικρότερο βαθμό, αλλά ο κίνδυνος μιας υποτροπής είναι υπαρκτός. Ο γιατρός του εξήγησε ότι δε μπορεί να επανέλθει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς και θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του. Μέχρι τότε θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως έκανε και σήμερα.

Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για το σημαντικό αγώνα και στην
προσπάθεια εμψύχωσης της ομάδας -με στόχο το θετικό αποτέλεσμα- συμμετείχαν απόψε και ο Παύλος με τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Οι δύο «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ έδωσαν το παρών στην προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου μίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.     

Την Τετάρτη και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του «Ζοτς» εν όψει του παιχνιδιού με τους Βάσκους, στην αίθουσα συνεντεύξεων του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.