Πέσιτς: «Πλήρης ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική. Ο τεχνικός της Βαλένθια υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, ο Πέσιτς δήλωσε για την αναμέτρηση των δυο ομάδων την Τετάρτη: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαθέτουν ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν πολύ γρήγορα να προσαρμοστούν στο ρυθμό του αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μία νίκη την Τετάρτη (2/2). Ωστόσο, το σημαντικό είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί έτσι θα μπορέσουμε να “νικήσουμε” και την κούραση. Το καλό είναι πως έχουμε το χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα πριν από τον αγώνα».

Στην συνέχεια, ο Πέσιτς υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ του, καθώς διαθέτει δύο με τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Πρόκειται για μία πλήρης ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και λόγο του ρόστερ των 16 παικτών, του δίνεται η δυνατότητα να ξεκουράζει κάποιους σε μερικά παιχνίδια».

Τέλος, ο Ομάρ Κουκ υπογράμμισε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Εάν παίξουμε όπως στα προηγούμενα δύο ματς, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.