Καλάθης: «Δώσαμε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε»

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του παιχνίδι εξέφρασε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Νικ Καλάθης μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του παιχνίδι εξέφρασε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Νικ Καλάθης μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα, όμως νομίζω ότι δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Για  τα τελευταία λεπτά και αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας: «Όχι δεν πιστεύω ότι υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά όπου είχαμε πρόβλημα στην εκτέλεση».

Για την επιστροφή στην Αθήνα και αν είναι κουραστική: «Έτσι είναι η ζωή μας. Τη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι λίγες μέρες μετά από εκείνο του Κυπέλλου: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε δυνατοί».

Για το ότι θα είναι το πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο τους: «Αυτό είναι θαυμάσιο. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.