Με στόχο την κορυφή

Στη «μάχη» για την κατάληψη των πρώτων θέσεων στους ομίλους τους, ρίχνονται οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι.

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει πρώτος το πρόγραμμα των ελληνικών αναμετρήσεων, καθώς στις 20:00 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρωτιάς στον 4ο όμιλο, ενώ θέλουν να πάρουν και μια ρεβάνς για την ήττα τους στην Σλοβενία, στο πρώτος ματς των δυο ομάδων.

Οι «πράσινοι» μετρούν έντεκα νίκες σε σύνολο 13 αγώνων απέναντι στους Σλοβένους, ενώ οι δυο ήττες τους είχαν έρθει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλουν να συνεχίσουν την καλή παράδοση, που τους θέλει αήττητους εντός έδρας απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Στις 21:45 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλαγα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο, όμως γνωρίζουν πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Ανδαλουσία.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν επικρατήσει με διαφορά 27 πόντων στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο ΣΕΦ και θέλουν η δεύτερη επίσκεψή τους επί ισπανικού εδάφους να συνδυαστεί με νίκη, κάτι που δεν έγινε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός έχει οκτώ νίκες σε σύνολο έντεκα αγώνων απέναντι στους Ισπανούς, ενώ δυο από αυτές είναι εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.