Περπέρογλου: «Καλύτερα με μικρή διαφορά»

Θετικό βρίσκει ο Στράτος Περπέρογλου το γεγονός ότι η πρώτη νίκη επί της Εφές Αναντολού ήρθε δύσκολα για τον Ολυμπιακό, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν προσγειωμένοι εν' όψει της συνέχειας στη σειρά.

Θετικό βρίσκει ο Στράτος Περπέρογλου το γεγονός ότι η πρώτη νίκη επί της Εφές Αναντολού ήρθε δύσκολα για τον Ολυμπιακό, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν προσγειωμένοι εν’ όψει της συνέχειας στη σειρά.

Ο παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά για να κάνει αύριο το 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη δύσκολη νίκη επί της Αναντολού Εφές: «Στα πλέι οφ κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και οι δυσκολίες αναμενόμενες. Ειδικά οι ομάδες που παίζουν στην έδρα τους έχουν ένα επιπλέον άγχος λόγω του πλεονεκτήματος. Έτσι όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής των προημιτελικών αν κάνεις λάθος σε ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, «γκρεμίζεις» αυτόματα ότι με κόπο «έχτισες» όλη τη σεζόν. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε τη νίκη και κάναμε το 1-0. Ίσως είναι καλύτερο που ήρθε με μικρή διαφορά, γιατί μας κρατά απόλυτα συγκεντρωμένους στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι εξίσου δύσκολο και εμείς έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για το αν το πρώτο βήμα αποφορτίζει σε κάποιο βαθμό τους παίκτες από το άγχος: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα άλλα δεν έχουν εξίσου σπουδαία σημασία. Απλά ο γηπεδούχος έχει πάντα περισσότερο άγχος. Βοηθάει πολύ το να κάνεις το 1-0 στη ψυχολογία, φεύγει ένα.βάρος και είναι πολύ πιο βατό το να.σηκώσεις και το δεύτερο που ακολουθεί άμεσα».

Για το που πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού αγώνα: «Νομίζω ότι αμυντικά πήγαμε αρκετά καλά. Δεχθήκαμε 62 πόντους που θα μπορούσε να ήταν και λιγότεροι αν δεν δεχόμασταν κάποια καλάθια από απροσεξία στις περιστροφές. Στην επίθεση κάπως ΄΄εγκλωβιστήκαμε΄΄ και εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τους κενούς χώρους που μας αφήνει η άμυνα ζώνης της Εφές, για να σκοράρουμε περισσότερο και με διαφορετικούς τρόπους».

Για το αν περιμένει καλύτερη απόδοση από την Εφές: «Σίγουρα και αυτοί θα δούνε τι έκαναν λάθος στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να μην το επαναλάβουν. Είναι μία ομάδα που αξίζει να είναι στο Final Four, όπως και όλες οι ομάδες των προημιτελικών. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση, ούτως ώστε να προστατέψουμε την έδρα μας. Αν γίνει αυτό θα πάμε στην Τουρκία για μία ακόμα νίκη, που θα τελειώσει υπέρ μας τη σειρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.