Φριτζόν: «Έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα με τον Ολυμπιακό»

Ο Βιτάλι Φριτζόν παραδέχτηκε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα απέναντι στον Ολυμπιακό μετά τις ήττες της στα Final Four της Κωνσταντινούπολης και του Λονδίνου.

Ο Βιτάλι Φριτζόν παραδέχτηκε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα απέναντι στον Ολυμπιακό μετά τις ήττες της στα Final Four της Κωνσταντινούπολης και του Λονδίνου.

Ο 29χρονος, μιλώντας στο ρωσικό R – Sport, εν’ όψει του ημιτελικού της φετινής διοργάνωσης στη Μαδρίτη, τόνισε πως αν οι Μοσχοβίτες το ξεπεράσουν είναι φαβορί για πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που όπως τόνισε, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον Βασίλη Σπανούλη.

«Ο Ολυμπιακός έχει μόνο έναν ηγέτη, τον Βασίλη Σπανούλη. Το 70% των επιθέσεών του περνάει απ’ αυτόν. Γενικά έχουν καλή ομάδα, αλλά εξαρτώνται πολύ από τον Σπανούλη. Παίζουν πολύ καλή άμυνα, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να σκορπίσει τους πάντες. Αν παίξουμε πλήρεις και σαν ομάδα, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο. Έχουμε καιρό να το κατακτήσουμε και το θέλουμε όλοι», είπε ο Φριτζόν και πρόσθεσε:

«Τώρα το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούμε ψυχολογικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε, υπάρχει ψυχολογικό εμπόδιο με αυτό τον αντίπαλο. Όλοι λέμε πως όλα είναι καλά και θέλουμε εκδίκηση, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν όμως τα ξεχάσουμε όλα, παίξουμε σαν μονάδα και αφήσουμε στην άκρη τα ”εγώ” μας, θα πετύχουμε. Ειδικά τώρα που έχουμε δυνατό ρόστερ και είμαστε σε καλή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.