Ζελαμπάλ: “Έχουμε αυτοπεποίθηση”

Ο Μάικλ Ζελαμπάλ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε για την Τσεντεβίτα και τόνισε ότι βρήκε αυτοπεποίθηση μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Ο Μάικλ Ζελαμπάλ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε για την Τσεντεβίτα και τόνισε ότι βρήκε αυτοπεποίθηση μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

“Έχουμε βελτιωθεί ως παίκτες κι ως ομάδα και παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βρίσκουμε τη χημεία μας και αποκτούμε εμπειρία. Πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι χρειάζεται για να νικήσουμε ένα παιχνίδι”.

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: “Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκιρις, με 28 πόντους, ήταν σκληρή ήττα, αφού δεν περιμέναμε ποτέ να χάσουμε με τόσους πολλούς πόντους. Χρειαζόμασταν να πάρουμε εκδίκηση και πιστεύω ότι αυτό μας έδωσε ώθηση να παίξουμε πιο σκληρά. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμα παιχνίδι στον όμιλό μας. Πιστέψαμε στη νίκη και την πετύχαμε”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Παίξαμε πολύ σκληρά και ξέραμε ότι τα δύο επόμενα παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας. Ξέραμε ότι αν είχαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που είχαμε. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι το καταφέρνουμε. Σίγουρα δε σκεφτόμαστε να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, αλλά κάποια ακόμα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και την Κάχα Λαμποράλ θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς”.

Για την Αρμάνι Μιλάνο: “Είναι σπουδαία ομάδα με ταλέντο. Στο Ζάγκρεμπ ήμασταν στο παιχνίδι για 33 λεπτά. Αυτή την φορά πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά αν θέλουμε να νικήσουμε. Να έχουμε καλύτερη άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ που είναι πολύ σημαντικό σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό”.

Αν καταφέρουν να φτάσουν στο TOP 16: “Θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη, ειδικά μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε (0-4). Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.