Με υπηρεσιακό προπονητή η Τσεντεβίτα κόντρα στην Αρμάνι

Επιβεβαίωσε την παραίτηση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ο αθλητικός διευθυντής της Τσεντεβίτα, Ματέι Μάμιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Επιβεβαίωσε την παραίτηση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ο αθλητικός διευθυντής της Τσεντεβίτα, Ματέι Μάμιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η απόφαση του Μάλκοβιτς να παραιτηθεί προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις της διοίκησης, αφού, εκτός του ότι η ομάδα προερχόταν από δύο σημαντικές νίκες με Κάχα Λαμποράλ και Ζαλγκίρις, ήρθε και πριν από δύο δύσκολους αγώνες, με Αρμάνι στην Ευρωλίγκα και Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γιάκσα Βούλιτς αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.
«Σήμερα περίπου στις 11:00 μου τηλεφώνησε ο μάνατζερ του Μάλκοβιτς, Ίβο Νάκιτς, και μου είπε πως ο προπονητής παραιτείται. Με εξέπληξε η απόφαση του Μάλκοβιτς και δεν πίστευα ότι μπορούσε να έχει συμβεί αυτό. Ζήτησα να του μιλήσω και είδα ότι δεν είχε την επιθυμία να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας. Όσον αφορά στη διαχείρηση της ομάδας, αναλαμβάνει για ένα χρονικό διάστημα ο Γιάκσα Βούλιτς να οδηγήσει το σύλλογο. Φυσικά, μέχρι να καθήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο Ματέι Μάμιτς. «Είμαι τρομερά θυμωμένος, επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση και θα έπρεπε να καθήσει και να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαι θυμωμένος και ειδικά για τη στιγμή που συνέβη» κατέληξε ο αθλητικός διευθυντής της Τσεντεβίτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.