«Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ξέχασαν το μπάσκετ»

«Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάσκετ», δήλωσε ο τεχνικός της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο προπονητής που είχε οδηγήσει στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του τον Παναθηναϊκό, το 1996.

«Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάσκετ», δήλωσε ο τεχνικός της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο προπονητής που είχε οδηγήσει στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του τον Παναθηναϊκό, το 1996. Η Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει σπάσει ακόμη το… ρόδι, σε τρεις αγωνιστικές στον 3ο όμιλο, και αύριο στις 21:00, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μέσα στο ΣΕΦ, μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στο κλειστό του Φαλήρου, την περασμένη εβδομάδα.
Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας στο μπάσκετ, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς επισήμανε ακόμη: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος και διαθέτει εκπληκτικούς φιλάθλους. Το γεγονός πως ηττήθηκαν στον τελευταίο αγώνα τους στη διοργάνωση δεν είναι θετικό για εμάς. Θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς πρωτίστως συγκεντρωνόμαστε στην άμυνά μας, στο “transition” (μετάβαση της μπάλας) και βέβαια στην επίθεση. Αν πιάσουμε υψηλότερο επίπεδο απόδοσης εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παιχνίδια μας -και θεωρώ πως έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε- προσωπικά θα συγχαρώ τον Ολυμπιακό όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της μεταξύ μας αναμέτρησης. Ο Μάρκο Τόμας ξεκίνησε προπονήσεις και φαίνεται απρόσμενα καλά. Ελπίζω να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πολύ σύντομα. Δυστυχώς, ο Μαρίνο Μπαζντάριτς δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Το σίγουρο είναι πως στόχος μας στον Πειραιά είναι να παίξουμε καλύτερα απ΄ό,τι κάναμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις».

Ο Μάρκο Τσαρ τόνισε: «Είχαμε δύο κακές εμφανίσεις, αγώνες στους οποίους δείξαμε οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ποιότητά μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση και ελπίζω να έχουμε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις με τη λήξη του αγώνα μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ενέργεια είναι αυτό που θα πρέπει να βγάλουμε για να καλυφθεί η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στα δύο ρόστερ, αυτό της Τσεντεβίτα και αυτό του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή παίζουμε στο 30% των δυνατοτήτων μας και θα πρέπει να δουλέψουμε για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.