Κιριλένκο: Βγάζω το καπέλο στον Ολυμπιακό

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα στον τελικό και απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο αναγνώρισε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα στον τελικό και απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο αναγνώρισε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο Ρώσος σταρ έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως είπε χαρακτηριστικά, καθότι είναι άξια συγχαρητηρίων. «Έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν ανεπίτρεπτο, δηλαδή να χάσουμε ένα ματς στο οποίο προηγούμασταν με 19 πόντους. Βγάζω το καπέλο στους Έλληνες. Έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Ίσως είναι η χειρότερη ήττα της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του «ΑΚ-47».

Γκόρντον: Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς συνέβη. Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας, αλλά ξεκίνησαν να βάζουν συνεχώς καλάθια, αποκτώντας το μομέντουμ του ματς. Πραγματικά θέλαμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Τώρα, για μένα είναι νωρίς να μιλήσω για το παιχνίδι. Ήμασταν ανίκανοι να τελειώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε. Είναι απογοητευτικό.

Σισκάουσκας: Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε. Πρέπει να δούμε το ματς και να το αναλύσουμε. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα επέστρεψε στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ κακοί στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε όλη την τέταρτη

Λαβρίνοβιτς: Είναι η πιο επώδυνη ήττα στην καριέρα μου. Χαλαρώσαμε, ο Ολυμπιακός πέτυχε κάποια δύσκολα καλάθια κι άρχισε να πιστεύει στον τίτλο. Ίσως πιστέψαμε πρόωρα πως είχαμε κερδίσει. Όμως στο μπάσκετ όλα γίνονται.

Βατούτιν (Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ): Δεν είναι ότι χάσαμε, αλλά ο τρόπος που χάσαμε. Ήττες σαν κι αυτή μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου, ίσως περισσότερο και από νίκες. Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες. Η σεζόν δεν τελείωσε, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσουμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.