Καζλάουσκας: Άνετοι στον τελικό

Ευτυχισμένος από τη νίκη της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό παρουσιάστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν πιο άνετοι στον τελικό, καθώς δεν θα έχουν το άγχος που είχαν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ευτυχισμένος από τη νίκη της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό παρουσιάστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν πιο άνετοι στον τελικό, καθώς δεν θα έχουν το άγχος που είχαν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Καζλάουσκας:

“Καλησπέρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που κερδίσαμε, την Κυριακή (13/05) θα παίξουμε στον τελικό, αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τον ημιτελικό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το άγχος μας. Δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση, εξάλλου όπως όλοι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε.

Έχουμε παίξει κι άλλους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα (11/05) στα πρώτα λεπτά χάσαμε τον έλεγχο και δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την άμυνά μας. Υπήρξε μεγάλη αγωνία στο τέλος, εάν όμως ο Τεόντοσιτς δεν είχε χάσει και τις δύο βολές η νίκη μας θα ερχόταν πιο εύκολα”.

– Για Αντρέι Κιριλένκο:
“Είναι μεγάλη ευτυχία για εμένα να τον έχω παίκτη. Όπως όλοι, στην αρχή είχε πολύ άγχος. Προσπάθησα να τον κάνω να απαλλαγεί από την πίεση, λέγοντάς του να σκεφτεί αγώνες που έχει παίξει στο παρελθόν. Είναι μεγάλο αστέρι και η ομάδα του τον έχει ανάγκη. Αυτό του είπα και νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο τον ωφέλησαν όλα αυτά”.

– Για τη δική του παιουσία: “Ήρθα στην ομάδα τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θέλω να υπογραμμίσω πως είμαστε ομάδα ενός έτους. Έχουμε παίκτες κλειδιά, όμως ο Κιριλένκο, ωστόσο παραμένουμε ομάδα ενός έτους”.

– Για τον τελικό:
“Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο άνετη στον τελικό. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που ήρθαν από την Ελλάδα και από τον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν μας ασκεί πίεση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.