Ίβκοβιτς: «Με πίστη για την επιτυχία»

Να πιστέψουν στις δυνατότητές τους ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, εν όψει του Final 4 της Πόλης.

Να πιστέψουν στις δυνατότητές τους ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, εν όψει του Final 4 της Πόλης. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

Αρχικά, ο Ίβκοβιτς τόνισε: «Σήμερα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το Final 4 και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά».

Στην συνέχεια, ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε: «Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Με τέτοια ομάδα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού».

Τέλος, ο Ίβκοβιτς αναφέρθηκε και στη Μπαρτσελόνα: «Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού. Οι αντίπαλοί μας είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, τον Χουέρτας, στη θέση ‘2’ μετά τον Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ινγκλς, και μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων τον Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.